Viu la teva aventura

 

Vols descobrir una nova manera de fer turisme? sens dubte aquest és el teu lloc!!!
Qui pot presumir d’haver trobat les restes d’un tresor a la Costa da Morte? O d’haver viatjat fins als inferns i haver tornat amb el Llibre de les Ombres sota el braç i potser una mica socarradet?
O sense anar més lluny, d’anar-se’n a dormir un dia com a comptable d’una gran multinacional i despertar-se al dia següent convertit en un agent de recontraespionatje de la T.I.A?

Cansat de fer turisme estirat a la platja o de les avorrides festes d’aniversari? Aixeca’t i pren el control. Ara tu decideixes què és el què vols i com ho vols… o potser no sigui exactament així, però segur que et podem oferir una alternativa molt millor.

Aquesta alternativa són les Aventures de Tierra Quebrada

Què són les Aventures de Tierra Quebrada?

Són jocs en els quals s’ha d’aconseguir un objetiu. Des de trovar un tresor amagat fins a visitar llocs concrets en una determinada zona. Per aconseguir el teu objectiu, sigui quin sigui, en el transcurs de l’aventura aniràs descobrint pistes que t’indicaran el camí que has de seguir.

Cada aventura està desenvolupada de manera individual i provada pel nostre Equip de Comprovació d’Aventures perquè la teva experiència sigui el més divertida i emocionant possible.
Fes una ullada al que podriem fer amb el pressupost adecuat.

Quin tipus d’Aventures et podem oferir?

  • Aventures per a totes les edats: sorpren als més petits de la casa amb una recerca del tresor durant les pròximes vacances o simplement gaudeix d’una festa d’aniversari original resolent endevinalles i buscant pistes.
  • Aventures per competir en grup: demostra qui és el més ràpid del teu grup d’amics resolent l’enigma de l’aventura i arribant abans a l’objetiu final.
  • Aventures ràpides: pels que tenen poc temps per dedicar-se a resoldre una aventura més llarga però que tot i així volen posar a prova els seus límits abans de tornar a la crua realitat.
  • Aventures d’alta dificultat: si vols passar hores i hores intentant desxifrar un codi criptogràfic, buscant informació oculta o altres detalls que passen desapercebuts a la majoria dels mortals aquestes són les teves aventures.
  • Aventures temàtiques: històriques, culturals…

Que més oferim:

  • Aventures a punt per jugar: comença a gaudir de les nostres aventures sense preocupar-te per res. Selecciona entre tota la nostra oferta i temàtica la que millor s’adapti a les teves necessitats.
  • Factoria d’Aventures: creació personalizada d’aventures (tot és possible en una aventura, només tu pots posar els límits. Creem la teva aventura en funció de les teves necessitats: turístiques, edat del grup, lloc del’aventura, presupost disponible…)
  • Creació d’arguments per les teves aventures: històrics, de fantasia
  • Creació de material de suport per les teves propies aventures.: Si t’atreveixes a crear la teva aventura també tenim coses per oferir-te: aconsegueix diaris envellits, cofres del tresor, cartes manuscrites, missatges codificats, videos de suport, rèpliques, actors…l’únic límit serà el teu pressupost.

Vols una aventura que surti i arribi al teu local?, vols una aventura per les teves pròximes vancances?, o potser vols sorprendre algú amb un regal molt original?, posa’t en contacte amb nosaltres.

Pergaminos Relacionados

Viu la teva aventura
Valora este pergamino

 Deja un Comentario

(obligatorio)

(obligatorio)

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.